3 Kasım 2014 Pazartesi

Darıca evden eve nakliyat

Evkon evden eve nakliyat yada evkon nakliyat diye aradığınızda firmamız ilk sayfa da çıkmaktadır evkonnakliyat.com.tr olarak markamızı tescil ettmış bulunmaktayız buna rağmen halen adımız takliy edilmektedır bu taklitcilere fırsat vermiyecez.
Gebze evden eve nakliyat olarak evden eve nakliyat hizmetlerimiz asansörlü nakliye sistemımız ile yapılmatadır.
Taşımanın dışında ambalajlama ve depolama da yapmaktayız.
Evkon Darıca evden eve nakliyat da nakliye hizmetlerimizi her gün geçtiğinde biraz daha yoğunlaşarak nakliye hizmetlerimizi sunmaktayiz.
Ev eşyalarınızın dişinda ofis eşyaları da taşımaktayız.
Örneğin bir koltuk veya buzdolabı nasıl taşınır Bir 3 kişilik koltuk ilk olarak sarılır ve ambalajlanır kutu haline getirilir ve uygun bir şekilde kapilarda çıkartılır merdivenlerde iki kişi tarafında taşınır araca koyulur dikey olarak yeni adrese götürülür orada da gine ayni şekilde iki kişi aralarına alarak taşır ve eve çıkarılır ambalajlarını açarlar sağlam bir şekilde bırakılır.
Diğeri yanı buzdolabı o da ayni şekilde içi boşaltılır ambalajlanır dikey olarak yada az eyimli bir şekilde iki kişi alarak taşımaya başlarlar merdivenlerde sırt tarafı merdiven korkuluklarına denk gelecek şekilde taşınır araca yükleniryeni adrese gidilirve orada da ayni şekilde itina ile taşınır yeni eve çıkarılır ambalajları açılır ve 2 saat bekletilir daha elektriğe takılırve çalıştırılır.
Firmamız bu şekil taşımaları sigortali olarak yapmaktadır
sizlere de bir telefon kadar yakınız...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder